Ergonomie, training / coaching, bedrijfsfysiotherapie, stresspreventie
Bel: 06 216 552 62

Preventie en begeleiding van mensen met mentale en fysieke arbeidsgerelateerde klachten.

Het Roer vindt het net als u belangrijk dat werknemers gezond en met plezier aan het werk zijn. Ons doel is dan ook vooral gericht op het voorkomen van arbeidsgerelateerde klachten (onder andere CANS klachten (RSI) en stress gerelateerde problemen) bij werknemers. De zorg voor de mens staat centraal en wij werken daarbij nauw samen met werkgever en bedrijfsarts. Zo werken wij samen met u aan een gezond werkklimaat.

Het Roer heeft korte lijnen. We zijn daardoor flexibel en persoonlijk, maar niet beperkt. Als wij zelf geen antwoord hebben op uw vraag, kunnen wij binnen ons netwerk altijd een oplossing vinden.

Drijvende kracht achter Het Roer (opgericht in 2003) zijn Bertus Jonker en Renze Sanberg. Beiden hebben jarenlange ervaring met het behandelen en begeleiden van arbeidsgerelateerde klachten en houden ervan om mensen in hun training uit te dagen.


 

Henk Hoogeveen, Trainer & Adviseur mental health & medezeggenschap, Koers Bepalen
"Bertus en Renze zullen je blik op 'gezond werken' verscherpen en verbreden, een nieuwe (werk)elijkheid verschijnt"
– Henk Hoogeveen, Trainer & Adviseur mental health & medezeggenschap, Koers Bepalen
Wendy Rientjes, Professioneel Trainer & Coach, Rientjes Advies
"Wanneer ik als coach iemand vanwege fysieke stressklachten verwijs, wil ik verzekerd zijn van een vertrouwd adres: Het Roer, daar zijn mensen in goede handen!"
– Wendy Rientjes, Professioneel Trainer & Coach, Rientjes Advies