workshop preventie stress ergonomie

Op zoek naar een workshop voor 
vitale en gezonde medewerkers?

Inspiratie

Preventie

Gezondheid

Ontdek de voordelen van onze workshops

Een workshop kan een ideale invulling zijn voor een evenement of een toevoeging zijn voor het gezondheidsbeleid binnen jouw organisatie. Een workshop maakt medewerkers bewust, inspireert of kan kennis overbrengen. Er zijn diverse thema's en mogelijkheden. Adviesbureau het Roer biedt diverse workshops en trainingen aan op het gebied van gezondheid en vitaliteit. Ontdek hieronder alle voordelen.

  • Aandacht voor een specifiek thema
  • Bewustwording
  • Laagdrempelig
  • Op maat gemaakt
  • Meer energie
  • Ontspanning
  • Leren
  • Daling verzuim

Benieuwd welke workshops wij aanbieden?

Ergonomie

Voorkom arbeid gerelateerde klachten (zoals rug-, nek-, schouder-, arm- en handklachten) door inzicht en voorlichting te krijgen over houding, werkwijze en gedrag. Centraal staat wat kunnen medewerkers zelf kunnen doen.

Gezonde werkplek

Een gezonde werkplek gaat verder dan alleen de ergonomie. De deelnemers krijgen inzicht in wat je kan doen om werk gerelateerde klachten te herkennen en te voorkomen. Zowel fysiek als mentaal. 

Slaap & herstel

Voldoende slaap is noodzakelijk om je goed te voelen en te functioneren. Ongeveer 1 op de 5 volwassenen ervaart slaapproblemen. Ontdek praktische handvatten voor een betere nachtrust.

Voeding

Meer dan de helft van de Nederlanders heeft overgewicht. Gezonde voeding leidt tot een gezond gewicht, minder verzuim en zorgt voor meer energie. Inspireer je medewerkers om gezond te eten.

Stress te lijf

Stress en werkdruk zijn belangrijke thema's binnen het werk. Hoe je denkt en omgaat met stress heeft invloed op het functioneren. In deze workshop krijgen de deelnemers praktische handvatten.

Gezonde leefstijl & werk

Deze workshop is gebaseerd op een gezonde leefstijl. Hoe ontwikkel je gezonde gewoontes om gezond te werken? En belangrijker nog, hoe houd je dit vol? Een workshop voor meer energie!
workshop vitaliteit op maat

Specifieke wensen?

Wij leveren graag maatwerk zodat een workshop goed aansluit op de doelgroep en de behoeften van jouw organisatie. Er zijn diverse mogelijkheden. Zo bieden wij ook individuele nazorg zodat de medewerkers er echt mee aan de slag gaan. Laten we in gesprek gaan om te kijken waar je naar op zoek bent en hoe wij kunnen helpen.
Even kennismaken?

Maak kennis met onze eerdere opdrachtgevers en samenwerkingspartners:

null                            nullarbo werkplek controle het roer                    nullnullnullnull    null    nullnullnull             null      null


nullnull


null    null nullnull

    null   null


null   null

Vul hier het contactformulier in voor een afspraak

Naast workshops bieden wij diverse diensten voor gezonde en vitale medewerkers. Nieuwsgierig?

Even kennismaken?